www.artindex.ro – Ce e asta?

“Ce e asta?” si “De ce?”. “Pune-ti mereu aceste doua intrebari si nu ai cum sa gresesti.” Sfatul mi-a fost dat de mentorul meu in ceea ce priveste arta dar cred ca principiul poate fi aplicat la cam tot ce ne intereseaza in viata…

Sigla Artindex lansata in 2012

La data la care scriu aceste randuri www.artindex.ro este inca un proiect aproape gata de lansare. Un portal dedicat artei plastice romanesti adresat oricui in general si inzestrat cu instrumente specifice diverselor categorii care depasesc stadiul consumatorului de arta: creatorilor insisi si sistemului care se ocupa cu valorizarea operei lor (muzee, galerii, negustori, colectionari, case de licitatie)

 

Artindex.ro a putut evolua de la idee la manifestare datorita prietenei mele Viky Manaila si echipei pe care o conduce in domeniul IT. Pentru ca acest edificiu, chiar si in lumea virtuala a internetului, presupune munca, masinarii si investitii al naibii de concrete.

 

Despre structura propriu zisa a portalului nu dau mai multe amanunte acum, dar va promit ca produsul va fi unul original, deschis, flexibil si mai util decat ati putea crede in clipa de fata.

 

Multumesc celor care m-au urmat in acest nou loc pentru ca citeau blogul meu inceput in februarie 2008 pe domeniul “blogspot” al Google. Toata arhiva acelui blog a fost importata pe artindex.ro.

 

Si spun “bun venit” celor care ne descopera abia acum.

 

Si unora si altora va spun ca avem un drum lung si placut inainte!

Sigla Artindex in 2010