Romanian Art Gallery – Punct si de la capat
Mihai Constantin


Dragi iubitori ai artei,

In februarie 2008 incepeam pe un cont de blogspot Romanian Art Gallery. A fost pentru mine un experiment-scoala, ma simt acum, dupa patru ani incheiati, ca la absolvirea anilor de gimnaziu. Am sa iau o vacanta. Permanenta de la acest blog si pe o perioada nedeterminata (ar putea fi foarte scurta) de la Artindex.ro, pe care l-am creat si pornit in aprilie-august 2010.

Ma opresc un pic pentru ca treburile nu merg tocmai in directia placuta mie si imi dau seama ca am investit in aceasta pasiune mii de ore de munca. Trebuie sa sed si sa cuget, vorba bancului. Sau doar sa sed…

Inchid insa blogul Romanian Art Gallery pentru ca am de adus o ofranda cuiva foarte important in viata mea. Si asta implica un sacrificiu pe masura.

Atata vreme cat va depinde de mine insa, informatiile adunate in sutele de articole de aici vor ramane la dispozitia doritorilor sa le citeasca. Cine stie, poate unele vor fi reluate, periate, dezvoltate si plasate in sectiunea de articole a portalului. Deocamdata insa, va imbratisez pe toti cu gandul si va urez sa nu va abateti de la calea celor frumoase si bune in viata.

Va multumesc. Datorita voua, m-am simtit insotit de prieteni pe drumul intelegerii artelor plastice. Drumul continua pe ARTINDEX!

Toate bune!

Mihai Constantin