Ma numesc Cartier a ajuns la final

Echipa: Cynthia Canela (curator), Alma Cazacu (coordonator proiect / producator), Vlad Catuna (antropolog), Dragos Ciulinaru (project manager / PR), Andreea Curt (PR), Florin Ciorica (fotograf / coordonator proiectii film), Andrea Dobre (selectioner filme / trainer), Ioana Lazar (coordonator parteneriate / PR), Valentina Iancu (curator / cercetator), Madalina Rosca (selectioner filme / producator)

 


Proiectul Ma numesc Cartier a ajuns la final, dupa 5 luni de activitate in Pantelimon. Prin intermediul unor evenimente variate Make a Point a devenit un centru cultural reprezentativ al cartierului, primitor si apropiat de oameni.

In urma cercetarii sociologice, echipa de sociologi voluntari a identificat preferintele oamenilor in materie de viata cotidiana, in special petrecerea timpului liber in cartier. Simultan, evenimentele organizate de Make a Point au oferit oamenilor alternative culturale pentru timpul liber: o expozitie documentara si una artistica legate de cartier – in general (Privim cartierul) sau in mod specific de istoria cartierului Pantelimon (Memoria cartierului), deja traditionalele proiectii de film in fiecare joi, Make a Joi sau week-end-uri relaxante in Parcul Morarilor. Proiectul s-a incheiat cu seminarul Post-industrial si discutii libere despre Ma numesc Cartier si demersuri similare in Bucuresti si in lume.


Proiectul Ma numesc Cartier (august-decembrie 2011) a fost realizat de Make a Point cu sprijinul programului Tineret in Actiune (www.tinact.ro) si al Administratiei Fondului Cultural National (www.afcn.ro).


Va multumim tuturor pentru sustinere & implicare si speram sa ne fiti alaturi si in urmatoarele proiecte!

Make a Point

Sos. Morarilor nr. 1, sector 2, Bucuresti / www.makeapoint.ro