Haina nu-l face pe om. Dar geanta? (02)

Continui seria gentilor manufacturate in regim exclusivist de Romi.

12. Seria MINI SATCHEL aduce si varianta pe orizontala. O gentuta rotunjoara cum o alinta creatorul ei, din “tovalas” coniac. Dimensiuni: 18x26x7 cm.

 

13. Aceasta geanta din nabuc parafinat, e ideala pentru notebook. Dimensiuni: 26x19x8 cm.

 

14. Tascuta asta din seria MINI SATCHEL e perfecta pentru portofel si documente, de tinut la indemana in oras sau in calatorii. Este dintr-o piele box mata, maro inchis. Dimensiuni: 22x20x5 cm.

 

15. O geanta serioasa, care are o sora la fel de serioasa 🙂 Din categoria EA SI EL. Aceasta geanta rectangulara cu doua capace e din piele de toval. Dimensiuni: 28x26x9 cm.

 

16. Le-ati vazut impreuna in poza de mai sus. Dimensiunile pentru varianta mai rotunjita sunt de 27x36x9 cm.

Acum sa nu intelegeti ca ceea ce prezint aici este tot ce face Romi. Nici pe departe. In plus, exista foarte slabe sanse sa gasiti doua genti la fel. Din mai multe motive. Creatorul este perfectionist si mereu gaseste cate ceva de imbunatatit si un alt motiv este acela ca stocul sau de piele este redus, ales cu multa grija si de regula nu poate face mai mult de doua-trei genti din acealsi metraj. Asa ca daca veti lua o geanta de la el, este foarte probabil sa purtati pe umar un unicat.

Romi mai are o calitate, care adesea ii ingreuneaza munca: accepta provocari de tot felul si a facut de-a lungul vremii tocuri pentru arme de vanatoare, tolbe pentru sageti de arbaleta, genti pentru harnasamentul de motocicleta, cutii pentru odoare bisericesti. Iar la el cercetarea nu se opreste niciodata. Nu exista o saptamana sa nu-i mai dea prin cap vreo “traznaie” sau sa nu experimenteze cate ceva.

17, 18. In continuare alte doua “surori”. Sunt perfecte pentru laptop sau pentru caiete studentesti, faorte solide si inteligent compartimentate. Sunt realizate din nabuc cu curele din toval. Cea pe verticala are dimensiunile 32x27x10 iar cea pe orizontala 24x34x10 centimetri.

 

19. O alta gentuta absolut delicata si ingenioasa. Piele box. Dimensiuni 23x23x6 centimetri.

 

20. Un alt exemplu din seria MODERN BRIEFCASE. Piele de toval, dimensiuni 29x36x9 cm.

 

21. Aici este vorba despre altceva, de seria clasica, de o servieta pe care cineva o poate folosi o viata. O piele foarte speciala, spatiu suficient pentru un perceptor si – culmea – foarte usoara. Este o piele box cerat de culoare bej. Dimensiuni 30x40x12 centimetri.

 

22. Tolba urmatoare este din piele moale de box mat. Dimensiuni 30x33x8 centimetri.

 

23. Romi personal este inebunit dupa urmatoarea gentuta. Nu ma intrebati de ce o prefera altora. Este destul de mica, numai buna pentru un dosar, pielea este intr-adevar foarte moale si placuta, de parca ai putea s-o porti ca o manusa. Dimensiuni: 27x35x6 cm.

Asadar, daca vreti sa va rasfatati sau sa rasfatati pe altcineva cu o geanta de serie mica sau unicat, realizata integral manual, originala in design si conceptie, din materiale suta la suta naturale si, eventual, personalizata, oferta lui Romi este precum geanta de mai jos: placuta si flexibila.