3 zile pline cu Make a Point

In acest sfarsit de saptamana, periferia si centrul isi dau iarasi intalnire! Make a Point te asteapta prin oras cu noi evenimente Ma numesc Cartier:

 


Astazi, 15 septembrie, incepand cu ora 20.00 vedem impreuna Furia (2002), filmul de debut al regizorului Radu Muntean, apoi discutam despre film si viata de cartier cu invitatul nostru special, actorul Dragos Bucur, castigator al premiului UCIN pentru cel mai bun actor intr-un rol principal pentru rolul din Furia. Proiectia face parte din seria de evenimente Make a Joi desfasurate de Make a Point la sediul nostru din incinta Postavariei Romane. Vezi harta si evenimentul pe Facebook.


Vineri, 16 septembrie, intre 10.00 si 18.00, Make a Point si RFI Romania te asteapta la PARK(ing) Day, un eveniment mondial prin care, timp de o zi, parcarile sunt transformate in parcuri.


Te-a deranjat ceva atat de mult incat ai vrut sa urli in patru zari ? Ai avut o idee atat de buna incat crezi ca ar putea sa mute muntii din loc ? Iti place ceva la nebunie si vrei sa ne deschizi si noua ochii ? Te asteptam la cabina de Confesiuni Urbane aflata in parcarea din magazinul Unirea, aripa Calarasi – in intimitatea careia oricine poate vorbi despre cum si-ar dori sa fie orasul. Toti cei care intra in cabina vor fi filmati, iar materialele vor fi postate intr-o galerie pe makeapoint.ro si pe parkingday.rfi.ro In plus, avem si un panou unde, folosind diferite ustensile de scris si de desenat, “iti poti face punctul”! Panoul va fi expus ulterior la Make a Point, in “bucataria americana” deschisa oricarui bucurestean suficient de dornic de schimbarea orasului.

Iar sambata, 17 septembrie, intre 12.00 si 22.00, in Parcul Morarilor (vezi harta) partenerii Make a Point te asteapta cu si mai multe activitati re-creative:

 


Hamace MinorSwing de joaca si leneveala intr-un spatiu accesibil pe tot parcursul zilei

Carti numai bune de citit in hamac de la Biblioteca Alternativa

Komunitas Lounge Space cu materiale de educatie urbana si muzica relaxanta pana seara

Ateliere de dans grecesc, jonglat si impletit codite cu mesterii Incubator 107

30 de instrumente de percutie intr-un drum session cu Asociatia Macaia

Slackline cu Gibbon Slackline Romania

Workshop de insigne si origami / panglici si creta colorata pentru copii

Jonglerii cu foc, proiectii Komunitas si lampioane colorate

 

Afla programul urmarind evenimentul pe Facebook

 

In cartier se poate ajunge si pe bicicleta! Daca ti se pare prea departe, Kite Bike te ia la o plimbare pitoreasca pana-n Parcul Morarilor, iar Cicloteque pune la bataie 10 biciclete. Plecarea se face la ora 16.00 din fata centrului lor de la Universitatea de Drept. Mai multe detalii despre eveniment pe Facebook.


Te asteptam cu drag!

Echipa Make a Point