Otilia CADAR – O artista la Londra

In zilele petrecute la Londra am tinut mortis sa o vizitez pe Otilia Cadar in locuinta sa atelier. M-a primit cu generozitate si ospitalitate si m-a lasat sa fotografiez panzele generoase la care lucreaza acum. Vi le prezint partial in asteptatrea splendorii finale.

Aceasta lucrare este gata si are deja un stapan care o asteapta pentru a-i impodobi casa. Este vorba despre un colectionar pasionat de lucrarile Otiliei, dintre care are deja mai multe.

Tin sa mentionez un amanunt picant. De la balconul locuintei sale aflate la o aruncatura de bat de Tamisa si inconjurata de verdeata de parca ar fi construita in mijlocul unui parc, am vazut doua vulpi! Se pare ca, in lipsa cainilor maidanezi :), vulpile sunt animalele care haladuiesc slobode pe la marginea Londrei scormonind prin pubele sau hranindu-se din mizericordia intretinuta de amuzament a oamenilor. Asa am facut si eu, hranind distrat cu biscuiti maidanezul roscat 🙂

Vizita mea s-a prelungit pana aproape de miezul noptii. Le multumesc inca odata Otiliei si lui Alin pentru ospitalitate.