Ioana Carolina URSA – La Tempesta (Stire TVR)

a

In expozitia gazduita de Centrul de Arta Contemporana, Ioana Carolina Ursa isi arata un alt aspect al creatiei, fata de cel cunoscut din lucrarile din anii de final de studentie si imediat dupa absolvire. In plan personal s-a maturizat, s-a casatorit, artistic s-a rodat devenind ea insasi cadru didactic iar atelierul spatios de la Universitate a fost inlocuit de nevoie cu o camera de apartament in care nu s-a mai putut etala pe panze de dimensiuni mari. O paleta infinita de griuri pune stapanire pe aceasta lume extrasa din oniric, cum ne-a mai aratat, dar ceva mai sumbra din punct de vedere cromatic. Un articol anterior pe Artindex.ro gasiti aici.

Vedeti in continuare stirea realizata de colega mea Albertina si difuzata in ultimele zile de aprilie in matinalul difuzat de TVR1. In sincron este insasi pictorita iar apoi pictorul Francisc Chiuariu: 

Mai adaug ca, la instiintarea Simonei Vilau care manageriaza Centrul, am aflat ca expozitia Ioanei se prelungeste pana pe 15 mai. Asa ca aveti timp suplimentar sa vizitati aceasta expozitie.