Eros mistic – Anca Albani

The Lobby Contemporary Art Space anunta vernisajul expozitiei ” Eros Mistic” al artistei visuale Anca Albani.

Anca Albani propune o viziune plastica in care structurile compozitionale si temele cu caracter primitiv, primordial, fuzioneaza cu perspectiva contemporana.

Anca Albani propune un discurs, ce are ca subiect, marile teme universale, eroticul si misticul, printr-o maniera in care tenta plata si grafismul accentuat, aduce aminte de arta sacra.

Despre arta ei, artista declara: “Scopul acestor lucrari este de a dezvalui unul dintre cele mai bogate aspecte ale spiritualitatii indiene precum si al altor civilizatii. Toata abundenta de rituri erotice, toata orgia mistica si ceremoniala nu urmareste decat un singur lucru – unirea sufletului cu sufletul universal, nu pe o cale contemplativa ci prin dragoste”.

Anca Albani este doctorand al Universitatii de Arta, in anul 2009, obtinand titlul stiintific de dr. Magna cum Laude in Artele Vizuale. A participat la diverse manifestari artistice si stintifice, atat ca coordonator/curator cat si ca artist invitat avand expozitii  atat in tara cat si in strainatate. In prezent este asistent universitar, in cadrul Universitatii de Arte Bucuresti, departamentul scenografie.

Va asteptam la deschiderea evenimentului ce va avea loc in data de 3 februarie 2011

ora, 19.00 la adresa str. Vulturilor nr 18, sector 3, Bucuresti.

Curator, Matei Enric.

 

Un eveniment sustinut de  Metacs Medical SRL, RSI Electro si Heat Advertising.
http://thelobbyart.blogspot.com/