Sorin Adam – Atelierul de vara

 

 

Sorin Adam m-a primit in micul sau paradis rural, in locul in care isi petrece verile, adancit in liniste si creatie. Casa sa, situata undeva pe traseul “Drumul vinului” din Prahova, devine loc de relaxare si de incordare creatoare, intr-o succesiune pulsatila. De acolo, dintre dealuri, coboara vertiginos in Capitala pentru a-si perfecta diverse aranjamente artistice pentru a fugi inapoi in aerul mai curat de dincolo de Ploiesti.

 

 

A fost o buna ocazie si pentru mine de ma mai dezlipi de balamucul dambovitean si de a fotografia lucrarile recente ale pictorului. Multe vor fi expuse in noiembrie la Istanbul, intr-un eveniment organizat de Institutul Cultural Roman. Pictorul isi urmareste panzale care apar tot mai des la casele de licitatie, se pregateste sa plece intr-o tabara de creatie la Braila si tese planuri interesante.

 

 

 

 

*** Atelierul “de vara” al lui Sorin Adam, construit in curtea casei sale de langa Ploiesti ***

 

Iata lucrari inspirate din taramuri orientale. Multe vor ajunge la expozitia de la Istanbul. Si poate vor ramane acolo daca isi vor gasi cumparator.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*** O lucrare in varianta alb negru si color. Tusele de laviu au placut atat de mult autorului incat s-a oprit din lucru si a reluat tema de la capat pe alta panza ***

 

 

 

 

 

O natura moarta…

 

 

… si altele foarte vii.