Josef Krijanovsky – Un semn de departe
Josef Krijanovsky – “Nud” (1967)

23 iulie 2009 23:23

“Domnilor, nudul cu care incepe pagina destinata prietenului nostru, pictorul Reinhardt Schuster este, de fapt, o lucrare in ulei a sotzului meu, pictorul Josef Krijanovsky, lucrare din primavara anului 1967. Va rog sa corectatzi pagina si sa transferatzi reproducerea pe pagina destinata pictorului Josef Krijanovsky. Cu multzumiri, E.K.”

23 iulie 2009 23:14

“revin: sunt Elisabeth Krijanovsky, sotia pictorului Josef Krijanovsky. Sper ca atzi primit comentariile mele si va rog sa ne contactatzi la urmatoarea adresa e-mail: …………. va multzumim amandoi si va dorim de bine!”

Sunt doua comentarii facute pe aces blog in fata carora am ramas amutit. Apoi am sarit in sus de bucurie: Josef Krijanovsky ma gasise! Datorita acestui blog si apoi datorita unei erori pe care o facusem.

Artistul care m-a impresionat de la bun inceputul drumului meu prin arta romaneasca m-a contactat. Chiar daca pentru a ma trage de urechi ca incurcasem borcanele si atribuisem din greseala o lucrare de-a sa unui alt pictor. Repar eroarea si voi scrie familiei Krijanovsky.

Toate bune!